קייטרינג לאירועים על האש

שחוגגים אירוע חושבים על כל מיני סוגים של קייטרינג, זה יכול להיות קייטרינג חלבי או בשרי, ובתקופה האחרונה אנו רואים גם ביקוש גובר למאכלים טבעונים.

הטרנד הטבעוני לא פסח על חברות הקייטרינג, שמציעות גם תפריט טבעוני ועוד המון תוספות ומאכלים גם ללא גלוטן.

אבל אם בחרתם להזמין קייטרינג בשרי לאירועים קטנים הנה כמה דברים שאתם חייבים לקחת בחשבון לפני שאתם בוחרים חברת קייטרינג.

בשרים צלויים

קייטרינג לאירועים – הדברים שבאמת חשוב לדעת

כל חברת קייטרינג לאירועים תגיד לכם דברים אחרים שחשוב לדעת, אבל יש כמה דברים שלעולם לא יגלו לכם ואפילו יפחדו לדבר עליהם.

אז אם בא לכם להיכנס לעולם המסתורי של חברות הקייטרינג הנה כמה דברים שבטח לא ירצו שתגלו.

ניקיון :

שזה מגיע לאוכל, רמת הניקיון והסטריליות היא הדבר החשוב ביותר, אחד הדברים המורכבים ביותר לשמור עליהם הוא הניקיון.

שמירה על הניקיון לא רק דורשת עבודה קשה ורצופה, אלא מדובר על שמירה על סטנדרטים גבוהים של ניקיון.

במטבח שרגע שיש בו כמויות גדולות של אוכל הוא גם מושך אליו באופן טבעי מזיקים רבים כמו חולדות, החולדות שמגיעות למטבח מביאות איתן מחלות קשות. מקרים כאלו יכולים גם בצו סגירה על בית העסק.

איך תדעו שהאוכל שאתם מקבלים נקי ? בקשו להגיע לראות את המטבח, אבל תעשו זאת בהפתעה, נסו לברר באלו שעות המטבח של החברה פעיל ולכו לבקר שם.

אתם לא צריכים להיות מומחים בנושאי תבארה וניקיון בשביל לדעת אם המקום סטרילי.

טריות :

גם כשמדובר על מוצרי בשר שלרוב יש להם תוקף ארוך, זה לא מונע מהרבה חברות קייטרינג להשתמש ולעבוד עם אוכל פג תוקף.

היום הרבה מאוד חברות קייטרינג עובדות עם בשר פג תוקף, בגלל שזה חוסך להם בהמון עלויות גבוהות. אחת העלויות הגדולות ביותר של חברת קייטרינג (אחרי מיסים) הוא האוכל, ואם אפשר לחסוך בזה מאות שקלים, קשה מאוד לאותן חברות לעמוד בפיתוי והן מנסות להוזיל עלויות על חשבון איכות המזון שאתם והאורחים שלכם תקבלו.

בשביל למנוע מקרה כזה, חשוב מאוד לבקש לראות על מה אתם משלמים, גם במקרה הזה אתם צריכים לגשת למטבח, לראות את האריזות ומאיפה אותן חברות קונות את מה שהן מגישות לכם.

שינוע :

השינוע של המזון לאירוע חייב להיעשות אך ורק במשאיות קירור, אם לא מביאים לכם את האוכל לאירוע ברכב המיועד להובלת מזון, קודם כל אותה חברה עוברת על חוקים כתובים ויכולה גם להיקנס על כך בידי רשויות החוק ובנוסף אתם מקבלים אוכל שיכול להיות וישנם חיידקים רבים שמתרבים במזון.

בכל מקרה אין דבר כזה שאוכל מגיע לא על ידי משאית קירור המיועדת לכך.

יחד עם זאת השינוע צריך להתבצע באותו היום, וחשוב מאוד שהמזון ייצא ישירות מן המטבח על רכב הקירור ומשם ליעד הסופי שלו.

האוכל הגיע למקום ? מעולה, גם כאן חשוב מאוד לשמור על תנאי קירור נאותים, שזה אומר שחברת הקייטרינג מחויבת להציב מקרר במקום לצורך שמירה על טריות המזון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram